2013年2月24日星期日

Nike 6.0 hjelpe deg

nike free run humret, sa: "Det spiller ingen rolle, kvalifiserer som integrert operatør, flere poeng, og vil være i stand til å kvalifisere seg til gruppespillet, og litt senere prøve å drepe folk er i stand til å finne muligheten til å frigjøre en Jinzhou, i utgangspunktet er det kan kvalifisere seg på grunn av den enkelte konkurranse, så utgivelsen av en persons ferdigheter kan treffe alle enn å åpne sin egen, som er jeg fortelle deg holde deg unna meg grunnen. "

Med nike free herre Tips og komfort sommer Rhyme raskt fra nike langt, Helse redd for at senere ga han brannen. Ennå ikke nådd kvalifiseringstid, hele spillet inne stemmer, men de kunne ikke slippe ferdigheter, kvalifiseringer offisielt startet, hele området umiddelbart brøt ut i en rekke magiske ferdigheter.

Opprinnelig forrige nike free 2 klar Jinzhou himmel og jord frosset "tar mer enn 10 sekunder, men styrket en 12 kjennelse Personalet var i stand til å sterkt redusere tiden" Heaven and Earth Frozen trenger bare sekstisyv sekunder å fullføre. Frykt for vanlige spillere mestrer, slik at de også engstelig for å utfordre nike Frost Fury i bare et øyeblikk pigg dusinvis av mennesker, mer slik at disse spillerne liker å gjemme gud pesten generelt skjule