2013年1月28日星期一

UGG liberty høye støvler svart 5509 gir deg perfekte kurver

De disig lys skinner de to svake skyggen Xiangxie ut av, side ved side, hånd uggs australia hånd, i byen fra øynene til den Puyong avhengighet linje. At en militær uniform oppreist tilbake, med den siden av stammen utsøkte skygger kose, mer enn noen gang hovmodig ro.

"Hvordan dette tidlig?" Four lotus ikke vet når du skal få kledd og ved siden av stammen, hadde Ming avdød se Shuai himmelen Far ikke føler lamslått. På denne tiden familien var fremdeles sover, men ingen har varslet, bare for å tillate hans kone å sende ham til døren. Så mennene åpne døren for å gå uggs sko morgen diffuse gjennom gårdsplassen, som om vandre i idylliske bildet Den vertikale er Shenxianjuanlv men også så ... fire lotus se brukt lang tid de hadde funnet, og stirret spør Ziqian , ikke kommer til den overordnede kjekk man få det? "

Merke noen mulighet til å si farvel det, eller foreldre kjekk hjerte, virkelig bekymret for hans kone og datter, men han er full av overflødig ... Ziqian bukket, selvironiske latter, øynene litt fuktig.De fire lotus så på sin kone for å sende foreldre kjekk til fronten av bilen, for å attendants åpne døren, sto det overordnede kjekk fortsatt snu, bøye å si hva Mrs. ører, Mrs. løfte sitt åsyn på latter kjole hem Morrowind litt av, Dianqi tå kyss på kinnene, hans hånd på henne til Angela midje, lang tid å akseptere nederlag ugg australia norge hennes favør.